Tour of Germany 2024 Fiets & Geniet

FIETS & GENIET weekenden heerlijk genieten in een prachtige omgeving in een voor jou vaak onbekend gebied geen extreem lange klimmen maar genoeg hoogtemeters om de beentjes toch vol te laten lopen en daarna heerlijk genieten van een biertje in de Biergarten.

We vragen een aanbetaling deze krijgt u volledig terug als het event niet door mocht gaan.

De inschrijving wordt bevestigd na aanbetaling van 100 euro.

Gravel/ MTB weekend 19- 20-21 september 2024

We hebben vorig jaar al prachtige routes uitgezet die voor iedereen goed te doen zijn. Mooie beklimmingen die beloond worden met prachtige vergezichten. Naast het fietsen hoef je verder nergens aan te denken en kun je heerlijk genieten van de Duitse keuken. Kortom 3 dagen leven als een prof zonder druk op de fiets. https://vimeo.com/user34967833/tourofgravelgermany

Het programma voor deze rit ziet er als volgt uit:

Optioneel vrijdag aankomst`.

Vrijdag aankomst : korte Feierabend toer 35-40km even lekker benen los maken tijdens deze rit en eerste hoogte meters maken na afloop lekkere pasta maaltijd om energie te tanken voor volgende dag.

Zaterdag  : Lange rit Spessart 100 km prachtige rit door het natuurgebied Spessart met gelijkmatige klimmen in een bosrijk gebied. Goede wegen en mooie vergezichten. Natuurlijk wordt jij vandaag ook weer beloond met de Duitse Kuchen en mooie pauze plek. Na de pauze lekker dalen over rustige wegen. Na 2e koffiestop rollen we rustig uit richting Obernau. Na een goede avondmaaltijd met workshop kun je lekker uitrusten voor laatste rit.

Zondag : RIT 70 km met nog wat HM. Na een route door het mooie Odenwald sluiten we af met een lunch zodat je met een volle maag en voldaan gevoel terug kunt voor de rit naar huis. Rond 15.00 kun je jouw terugreis plannen met een mooi fietsweekend met nieuwe indrukken als bagage.

Leuk als je erbij bent!

Inbegrepen: Overnachting in de buurt van de start inclusief ontbijt mooie begeleide routes met nodige tips en trucs onderweg over klimmen en dalen. verzorging onderweg en bij de start. technische assistentie. / lunch op zondag bij terugkomst rit / lekker biertje (of iets fris) na de rit /Fietsenstalling + schoonmaakservice.  Routes op GPX en leuke goodybag met handige dingen voor de fiets. Kosten bedragen voor 2 dagen  339,- /3 dagen 399,-

Gravel rijden is het nieuwe fietsen genieten van rust op de wegen en de natuur.  Het gaat hier niet om snelheid maar duidelijk om het genieten en ontdekken van nieuwe paden.

Ontdek met ons een waar gravelparadijs rustige wegen zonder corona wandelaars. Mooie paden met de nodige hoogtemeters worden beloond met prachtige vergezichten.  De routes die we rijden zullen tussen de 80- 100km liggen met onderweg een goede tussenstop om de calorieën aan te vullen. Tijdens de tochten zullen we ook wat uitleg geven met welke trainingen jij je kunt verbeteren en wat de juiste manier is om goed te herstellen.

Wil jij een huurfiets dan kun wij een Kona gravelbike regelen voor 45 euro per dag.

Je zult versteld staan hoe mooi het hier is! Inschrijven kan tot  ( max deelnemers 12)

 

Wat is niet inbegrepen :

Heen en terugreis (denk aan ongeveer 4 uur reistijd (afhankelijk van Verkeersdrukte) vanaf Den Bosch) A3 of A61

Reisverzekering 

 Wil je nog aanvullende info ontvangen dan horen wij het graag! Fietscoach@gmail.com