Workshops en ondersteuning

Fietsen is beleven de kracht die wij in handen hebben in onze branche! Om dit te versterken kan ik u helpen deze tool te gebruiken. Ik heb ruim 17 jaar ervaring als bedrijfsleider in fietsspeciaalzaken en zie dat de consument verandert. Ik ben er van overtuigd dat met extra activiteiten en meer beleving de klant graag bij u komt. Onze branche kenmerkt zich door hollen en stilstaan. Vaak is er weinig tijd voor extra zaken als thema avonden en testdagen. Jammer want het zorgt vaak meteen voor directe verkoop. Ik kan u hierbij helpen. Wat we willen is de gun factor creëren zodat de klant trouw blijft!  

Thema avonden

Ook dit is in overeenstemming in te vullen. U geeft het thema aan wat u wilt behandelen en wij maken een voorstel voor u. Ook het aanschrijven en de promotie op social media of op locatie (toertochten) kunnen wij voor u verzorgen.


Producttrainingen

De fietsmarkt is ontzettend in beweging nieuwe producten en ontwikkelingen wisselen elkaar snel af. Het product fiets wordt steeds technischer.

Kennis van u personeel is en blijft de onderscheidende factor die u naast service kunt blijven maken t.o.v. internet. Ik kan u met raad en daad bijstaan en helpen met de juiste presentatie wat de verkoop bevorderd en uw zaak op een hoger niveau brengt.


Testdagen

Fietsen is beleven het zelf ervaren is vaak meer dan de helft van de verkoop vaak in een ontspannen setting of locatie met de juiste uitleg en afstelling krijgt de consument de belevenis die nodig is om tot de werkelijke aankoop te komen.

Door mijn achtergrond in fietsmetingen zet ik de mens juist op de fiets en kan ik ze nog van de nodige fietstips voorzien. Ook dit kan in Nederland maar ook op andere locaties buiten de landsgrenzen. Kortom we maken er dan een mooi fietsdagje van.  Dit creëert de gun factor!!


Clinics

Daar wij een flexibel bedrijf zijn is er heel veel mogelijk. Clinics en schema’s zijn op maat te maken, geheel naar persoonlijke wensen.

Dit kan in Nederland, Belgie en Duitsland. 

We hebben al enkele zeer mooie routes voor diverse niveau’s

Bij iedere clinic is een bidon met sportvoeding inbegrepen

Neem contact op om een afspraak te maken

 
Remie van Himbergen Sportbegeleiding Tel: +31.6.13.41.41.49