Trainingsadvies

Een goed trainingsadvies begint met een intake gesprek, waarbij doelstellingen, trainingstijd en ervaring worden besproken. Aan de hand van het doel en ervaring wordt een trainingsschema afgegeven.

Het plezier in het fietsen staat voorop, dus wordt er voldoende variatie in het schema ingebouwd, zodat trainingen uitdagend blijven. De clinics die aangeboden worden passen perfect in de opbouw naar het doel, omdat hier ook een duidelijke opbouw in zit. Daarnaast fiets je in een mooie omgeving en met andere medefietsers, wat ook stimulerend werkt. Ook werken we in een trainingsgroep gezamenlijk naar een bepaald doel. Het groepsgevoel stimuleert en brengt allen naar een hoger niveau. Ook bouw ik op tijd rustperiodes in en zoeken we samen naar juiste balans in training en herstel. 

Doelstellingen die tot nu toe oa gehaald werden zijn 2x volbrengen Cape Epic, 7x alpe duzes, 6x alpe duzes, uitrijden Marmotte en Dolomieten marathon. 

Naast training is er ook aandacht voor vele andere fietstechnische zaken zoals juiste kleding wat neem je mee op jouw tocht en hoe herstel ik het beste. Hoe verzorg ik mijn materiaal. 

Kortom goede begeleiding maakt het verschil het fietsplezier nog meer te vergroten wij kunnen het U bieden! 

Neem contact op om een afspraak te maken voor een intakegesprek.

 

Remie van Himbergen Sportbegeleiding Tel: +31.6.13.41.41.49